Fuhhh!!!

Wednesday, April 28, 2010

Assalammualaikum semua~ salam ceria...senyum2 selalu ye...rahsia awet muda  tuh..=P


Fuhh!!! bukan entry pasal rancangan hiburan/gossip artis kat tv3 tu yer... xde maknenye nak komen pasal artis2 nih...bukan bidang saya..hehe


Fuhh!!! == lega...
kenapakah???
bukan sebab master saya dah sampai kegarisan penamat...huhu
bukan jugak sebab saya dah jadi kaya raya..
dan bukan juga sebab saya dah jumpa my mrRight...haha ke situ lak dahhh...kuikuikui


saya lega sebab akhirnya saya mampu bangkit dari mimpi yang panjang dan melalaikan. Walaupun agak terlewat, but never too late. Kesibukan sekarang ini ada 'hadiah' atas kelalaian dan 'kesenangan' masa lampau... i learn my lesson...tapi tak guna menyesali waktu suram yang berlalu. Sepertimana manusia lain di luar sana, saya juga kadang2 merasa lemah, tak kuat...lalai..lupa diri dan yang sewaktu dengannya. Alhamdulillah, ku terjaga jua akhirnya. dan kini akan terus melangkah ke depan (sambil menjeling ke belakang..kihkihkih) tanpa henti... yeahh!!!


lg 1 sebab Fuhh! tu, saya baru sedar bulan April dah sampai ke hujungnya. Cepat betul bulan ni berlalu. Mungkin sebab terlalu sibuk dengan research ni...lg sekali, saya tak pernah cerita tentang research saya...hurmmm..tunggu lepas viva...hehe...


last but not least...



saya rindu rumah saya dan kampung saya...sb kat situ ada family saya...huhu
Ya Allahh sejahterakan mak bapakku...huhu


ok thats it...


kena sambung berusaha...pray for me...


penajannah
...takkan berhenti menari!!!

2 comments:

누룰 아크말.. said...

haha..baru sedar yer...rasakan kesedaran tu... ckpkt diri snediri nieh...eh asal bnyk eja salah..??? agaga...

jannah said...

hehehe...dah sedar lama dah...
skang mkin sedar..xnk 'tertido' lg...kihkihkih...
org sana tuh sila wat algo yer...kihkihkih

 
penaJannah - Templates para novo blogger