kembali merindu

Thursday, July 1, 2010

Assalammualaikum... ^__^/

'kembali merindu'...sekali lagi macam tajuk lagu da...lagu slam..hehe (ada 5 minit je tok post nih, mana idea ni???)
ok. mari menjawab soalan.

Merindu saper?
-insan-insan tersayang kat penang dan kl jugak la...dah sedara bersepah-sepah kat malaysia(nasib baik kat malaysia jer..hihi)
-dan kawan-kawan jugak...bila nak reunion nih???

kenapa merindu?
- sebab dah kembali ke 'medan perjuangan'...huhu Terus terang la kan, kadang kala rasa macam nak berputus asa.(ayat ni lebih senang ditulis dalam bahasa Inggeris..kan?) tapi, selalu ada 'tapi' dalam fikiran nih. dan setakat ni walaupun banyak penyesalan yang tersembunyi di hati ini, menyerah kalah tidak sekali, terutama dalam sesuatu yang saya minati, iaitu belajar. Jadi saya tiada pilihan lain selain menamatkan apa yang telah saya mulakan. hurmmm....dan doa insan-insan tersayang mengiringi setiap langkah saya.

ok itu sajer post kali ni~enjoy da song....

penajannah
...takkan berhenti menari!!!

1 comments:

محمد امين الدين مراد said...

bersabarlah.. kelak nanti berjaya.. insyaAllah..

 
penaJannah - Templates para novo blogger